Q: Ik kan helemaal geen routefilm selecteren en afspelen...
A: Helaas ondersteunt je browser(instellingen) niet deze website. De website is getest onder Internet Explorer 7 en Firefox 2. In deze browsers zou deze moeten werken. De site heeft helaas verschillende scripts nodig, dus zorg wel dat je Javascript accepteert.
 
Q: Ik ben het niet eens met een beoordeling...
A: Dat kan natuurlijk altijd. De beschrijving van de routefilm is meestal afhankelijk van een eenmalige ervaring, mocht het weer net slecht zijn geweest of de cameraman de route zijn kwijtgeraakt dan heeft dit een negatieve invloed op de beschrijving. Echter de omschrijvingen van mtbroutes.nl wordt ook meegenomen bij de beoordeling. De routefilm zelf geeft het complete beeld van de route in ongeveer 5 minuten. Voor een volledig beeld kijk daarom de route volledig!
 
Q: Ik wil een routefilm graag vooruit of achteruit spoelen...
A: Klik op het Youtube logo in de routefilm en je hebt alle functionaliteit die je normaal in Youtube ook hebt.
 
Q: Ik heb zelf ook videos gemaakt en ik zou deze graag op de website plaatsen...
A: Momenteel is dit nog niet mogelijk. Heb je echter routefilms en wil je die graag delen? Laat het ons dan weten en bij voldoende belangstelling kunnen we mogelijk meerdere routefilms tonen van een bepaalde route.
 
Q: Ik wil graag een bijdrage leveren aan dit leuke initiatief...
A: U kunt natuurlijk altijd uw bijdrage leveren. U kunt aangeven dat u ook interesse heeft om content aan te leveren. Mogelijk wilt u de site sponsoren door middel van hosting, technische ondersteuning? Of u wilt de cameraman sponsoren met behulp van de nieuwste camera's in ruil voor naamsbekendheid, ook dat is natuurlijk altijd mogelijk!
 
Q: Ik mis mijn favoriete route...
A: De site is inmiddels een tijdje actief maar aanvoer van nieuwe routefilms heeft een tijdje stil gelegen. Na livegang van deze nieuwe site is het doel om zo spoedig mogelijk weer nieuwe routefilms toe te voegen. Heeft u zelf routes gefilmd? Plaats deze dan op Youtube en neem in de tags op ('naam route', 'plaats', 'routefilms'). Dus bijvoorbeeld (Leersum, Zuylensteinsebos, routefilms). Binnenkort voeg ik namelijk een Youtube zoek functionaliteit toe waarbij ik zoek op plaatsnaam en routefilms, op die manier wordt uw filmpje binnen deze website weergegeven. Laat mij weten als u een film toevoegt, des te meer reacties des te sneller deze functionaliteit beschikbaar is :-)
 
Q: Mijn vraag staat er niet tussen...
A: Graag je vraag mailen naar info@routefilms.nl en ik zal proberen zo spoedig mogelijk deze vraag (en antwoord) toe te voegen.